«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Межuгір’я кypuть збoкy! Медведчук пpoдає свій маєток під Києвом (ВІДЕО)

Кум президента Росії Володимира Путіна, Віктор Медведчук, продає свій маєток і землю під Києвом. Про це повідомив Центр протидії корупції з посиланням на закриту групу ріелторів у Viber.

Будинок-хонка розташований у місті Українка, що на Київщині. Він має площу 1125 метрів квадратних і оточений понад 30 гектарами землі. На території будинку розташований причал, вертолітний майданчик, гостьовий будинок на 200 метрів квадратних та басейн.

Одна сотка володінь Медведчука, вказує ЦПК, оцінена ним у 4,5 тисячі доларів. Загалом маєток коштуватиме близько 360 мільйонів гривень.

У розслідуванні бюро «Свідомо» ідеться, що цю ділянку землі Медведчук отримав для своєї фірми «Спорт-тур» ще у 2000-х роках під рекреаційний об’єкт.
Нині ця ділянка позначена на карті двома ділянками, зазначає ЦПК, утім продається єдиним майновим комплексом. Більшою частиною ділянки володіє «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур»», кінцевою власницею якої є дружина Медведчука — Оксана Марченко. Інша ділянка записана на «Компанію з управління активами «Мтір Ессет Менеджмент», за якою стоять кілька кіпрських офшорних компаній.

Пише - bbcccnn.co

Все буде Україна