«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Ми скасовуємо “Роттердам +…” Стало відомо про зустріч Зеленського і Ахметова: про що говорили сторони?

Верховний головнокомандувач Збройними силами України Володимир Зеленський провів зустріч з олігархом Рінатом Ахметовим. Сторони під час зустрічі розмовляли не про політику, але про інвестиції. В інтерв’ю кореспонденту «УП» Володимир Зеленський сказав: «Так, з Ахметовим у мене була зустріч».

Відповідаючи на питання під час зустрічі з журналістами в Адміністрації Президента про те, якою була тема розмови, Президент України заявив: «Скажу завтра. Саме завтра. А завтра тому, що у нас є зустріч з українським бізнесом, де я і хочу відзвітувати, про що була мова і на чому ми наполягали, і будемо наполягати ». Також президент України додав: «Багато всього. Це речі не політичного характеру. Не було ніяких домовленостей. Всі знають про те, що ми скасовуємо «Роттердам +», і це станеться. Також буде демонополізація. Пан Ахметов в курсі цього, я маю на увазі ДТЕК. І всі розуміють це в цілому ».

«Однак також є і інша сторона: для кожного з нас дуже зараз важливо вкладати кошти в українську державу. Найбільші бізнесмени з України стали багатими саме на нашій Батьківщині. Тому в даний час, як я думаю, потрібно ці всі гроші повертати і вкладати в державу », – підсумував президент.

startko.co.ua

Все буде Україна