«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Міністр фінансів Марченко назвав Саакашвілі “шулером з великої дороги” і “гастарбайтером” – екс-президент Грузії відповів різко

В Україні розгорівся гучний конфлікт між міністром фінансів Марченко і Міхеілом Саакашвілі.

В Україні розгорівся гучний конфлікт на найвищому рівні між міністром фінансів Сергієм Марченко і главою виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеілом Саакашвілі. Марченко в ході інтерв’ю виданню LB.ua назвав Саакашвілі “гастарбайтерам і шулером з великої дороги” у відповідь на публічні звинувачення в корупції.

Саакашвілі оперативно відповів вкрай різко на критику з боку міністра. “Шулер з великої дороги, це приїжджий Гастрабайтер. Він приїхав, щоб спробувати втілити якісь ідеї, що не зайшли, і зараз він намагається звинуватити в своїх проблемах когось іншого. Вибрав мене. Я це не потерплю, тому я кажу, що умовний товариш С, покажи, що ти можеш, ти в Україні вже показував в губернаторстві, і зараз ти просто намагаєшся роздувати мильну бульбашку. ти фейк, ти фейковий історія, тебе підживлюють просто інформаційно, так як чомусь вважається, що тебе повинні носити на руках “, – заявив Марченко, звертаючись до Саакашвілі.

Відповідь колишнього президента Грузії не змусила себе довго чекати. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він заявив, що Марченко є злодійкуватих українським чиновникам. Саакашвілі не розуміє, чому президент Володимир Зеленський терпить наявність компрометуючого міністра в уряді досі. “Дешева, прокрався комашка і нікчемність. Ганьба, що в Україні таке ніхто може називатися” міністром фінансів “.

Хто такий Саакашвілі, знає весь світ. Хто такий Марченко, знають тільки такі контрабандисти, як Романенко, Макаренко та інші. З ним добре знайомі всі дахувальників тіньових схем, скрутчик, директора конвертаційних центрів і все, хто займається обкраданням українського бюджету. У нас просто різні кола знайомств, які перетинаються тільки там, де я стежу, щоб не розікрали український бюджет, а цей тип зі своїми подільниками його активно розкрадає.

Марченко, схоже, вважає, що я ще недостатньо багато чого досяг у житті, щоб коментувати результати роботи цілого міністра фінансів, але не вважаю за потрібне опускатися до його рівня, доводячи, що я чогось, на відміну від нього, стою. Це безглуздо.

Однак хочу повідомити міністра, що для оцінки результатів його роботи, так само як і роботи будь-якого іншого держслужбовця України, не потрібно ставати президентом або отримувати докторську ступінь. Досить бути громадянином країни, який найняв Вас на роботу, пан Марченко, і який, між іншим, ще й платить Вам зарплату.

Так ось, міністр. Як громадянин України можу сказати Вам, що свою роботу Ви робите вкрай паскудно. Рівно те ж саме Вам скажуть ще 40 мільйонів українців, тому що за час перебування на своїй посаді Ви не зробили для поліпшення їх добробуту рівно ні-чо-го.Навпаки, Ви систематично гальмуєте реформи, стали захисником старих схем, повернули в державну систему пропащих корупціонерів і стали головним дахувальників контрабандних потоків. Ви опинилися вкрай низькопробним міністром, повністю проваливши надії суспільства і президента на реформи, тому я як перш за все громадянин України буду невпинно це повторювати, поки Вас не звільнять, чого ви, безсумнівно, і заслуговуєте.

Для мене абсолютно зрозумілі висловлювання цього міністра, який є всього лише балакучою головою цілої групи “політичної еліти”. Тієї самої, яка несамовито розкрадає все, що бачить, вже 30 років поспіль і смертельно боїться будь-яких змін. Звичайно, для них Саакашвілі – це “шулер з великої дороги, приїжджий Гастрабайтер” (с). Для них я – непримиренний ворог, інакше і бути не може. З цим все зрозуміло.

Типова риторика злодійкуватих українських чиновників. Відразу починають говорити про гастарбайтерів, які не повинні їх вчити. Як на мене, це найлютіші вороги України. Я не розумію, чому його терпить президент Зеленський. Наявність такого суб’єкта повністю компрометує президента України і Адміністрацію президента. Я вже говорив це президенту Зеленському та буду повторювати знову.

P. S.

Украина теряет время. Этого времени становится все меньше и рано или поздно оно закончится. Если мы не научимся избавляться от неэффективности и вредительства, сохраняя по году на должности такого качества министров, боюсь, будущее украинской государственности под большим вопросом”, – написав Саакашвілі

Раніше Михайло Саакашвілі виступив з попередженням на адресу Володимира Зеленського. Він заявив, що небажання українських чиновників сприяти поверненню заборгованостей інвесторам по “зеленими” тарифами в енергетиці в кінцевому підсумку може втратити інвестиційну привабливість України для іноземних інвестицій. Також Саакашвілі заявив, що економіка України зараз рухається до катастрофи. Він заявляв, що грошей на зарплати і пенсії в країні може не вистачити в січні.

Діалог

Все буде Україна