«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Мінус 68: "Л/ДНР" понесли нищівні втрати на Донбасі

Протягом серпня втрати терористів "ЛДНР" на Донбасі склали мінімум 68 осіб.

"Протягом серпня воїни ОСи завдали окупантам значних втрат. Ігноруючі Мінських домовленості у серпні місяці, російсько-терористичні війська кожного дня провокували підрозділи ОС вогнем з різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами та вогнем снайперів. За підсумками серпня в підрозділах російсько-терористичних військ "ЛДНР" були ліквідовані близько 68 окупантів та близько 116 отримали поранення різних ступенів важкості", - розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц в Facebook.

За його словами небойові втрати склали сім окупантів. Йдеться про суїцид, порушення заходів безпеки, вбивства, смерть в результаті хвороби.

"Дана цифра може відрізнятися в більшу сторону в зв’язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків та російськими військовими втрат. Куратори з РФ наказують систематично занижати офіційну кількість загиблих та поранених, в зв’язку з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" та не бажанням в останній час захищати так звані границі республіки", - підкреслив він.

Офіцер також додав, що більшість окупантів після перших років війни розчаровані ідеями "русского міра" і звільняються з підрозділів російсько-терористичних військ.

Все буде Україна