«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

МИТРОПОЛИТ СИМЕОН: Я НЕ ЗРАДИВ ХРИСТА. Я НЕ ЗРАДИВ ЦЕРКВУ. В НАШИХ ЛЮДЕЙ Я УЖЕ ПРОСИВ ПРОЩЕННЯ, ЩО 20 РОКІВ ЗАЙМАВСЯ ЗОМБУВАННЯМ

Колишній митрополит Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) Симеон, який заявив про перехід у Православну церкву України, в інтерв’ю виданню “theБабель” розповів, що просив прощення у парафіян.

 

“Я в наших людей уже просив прощення за те, що 20 років займався зомбуванням: казав про УПЦ Київського патріархату, що парафіяни “розкольники”, “не хрещені, не вінчані”. Людям важко. Ми ж їм говорили одне. А тепер їм треба сприйняти все зовсім по-іншому, - пише Prefiks Blog.

Тим паче московська церква продовжує страшити: тільки ви врятуєтеся, а вони йдуть у пекло, “русское православие самое спасительное”, “спасіння тільки у нас”.

Це сектантський підхід. Не може називатися церквою Христовою та, де немає любові. Я не зрадив Христа. Я не зрадив церкву. Своєю присутністю [на об’єднавчому соборі] ми виконали велику місію – в Україні вже немає православних, які б називалися розкольниками чи неканонічними. Сьогодні, за канонами, ми всі канонічні й усі правильні”, – сказав Симеон.

Все буде Україна