«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Можливо, у вас таки був викидень, а ви навіть не підозрюєте про це!

Ніхто не сперечається, що викидні руйнівно впливають на фізичний і психічний стан відбулася матері, але мало хто знає, що їх природа дуже загадкова. Медичні фахівці до цих пір вивчають різні причини спонтанних абортів, і той факт, що насправді практично у кожної жінки є досвід викидня, тільки додає таємниць.

Ви знали про вагітність? НІ. Знали про викидень? НІ

Лікарі кажуть, що, хоча після встановлення вагітності ризик викидня становить всього 15-25 відсотків, насправді спонтанним абортом закінчується половина ВСІХ вагітностей.

Іншими словами, ви цілком могли завагітніти, отримати ускладнення і втратити дитину, навіть не підозрюючи, що з вами відбувається. У більшості випадків саме це відбувається при біохімічному викидень або вагітності, яка перервалася відразу після імплантації.

Ви можете подумати, що неможливо мати викидень, не усвідомлюючи цього. Але це так! На ранніх термінах симптоми перерваної вагітності дуже незначні. Втрата ембріона проявляється кровотечею і слабкими спазмами, які нагадують звичайні симптоми менструації.

Жінка з питань шлунка

Кровотеча від хімічного викидня зазвичай відбувається приблизно в той час, коли ви зазвичай очікуєте місячних, тому багато жінок можуть пережити переривання вагітності, навіть не підозрюючи про це (особливо, якщо була невелика затримка).

Ви знали про вагітність? ТАК. Знали про викидень? НІ

Коли жінка знає про свою вагітність, але не розуміє, що втрачає дитину, така ситуація класифікується як завмерла вагітність. В такому випадку організм ніби не визнає втрату вагітності. В результаті плацента продовжує виділяти гормони, тому жінка може і далі випробовувати всі ознаки вагітності.

У більшості випадків майбутня мати нічого не підозрює до тих пір, поки лікар не зможе виявити серцебиття ембріона при регулярному обстеженні.

На щастя, пропущені викидні трапляються не дуже часто – експерти кажуть, що тільки один відсоток всіх вагітностей закінчується таким чином.

В основному, завмерла вагітність буває викликана проблемами з хромосомами плода. Але є і хороша новина – більшість хромосомних проблем не успадковується. Зазвичай вони виникають по чистій випадковості і навряд чи повторяться, якщо пара захоче завагітніти знову.

Ви знали про вагітність? НІ. Знали про викидень? ТАК

Іноді симптоми викидня бувають помітні, навіть якщо жінка не знає, що вагітна. Цілком ймовірно, що у вас був викидень, якщо ви відчували такі симптоми:

кровотеча, яке прогресує від легкого до важкого; 
сильні спазми; 
біль в животі; 
лихоманка; 
слабкість; 
біль у спині.

Незалежно від типу викиднів, будь-який з них сильно впливає на психоемоційний стан відбулася матері. Багато жінок бувають буквально роздавлені горем, яке вони відчувають після переживань такого роду. Важливо усвідомлювати, що ці депресивні почуття абсолютно нормальні. У разі спонтанного аборту це знання і турбота близьких людей допоможуть вам впоратися з втратою. При необхідності ви також можете порадитися з фахівцями.

Жодна жінка, яка втратила дитину, не повинна проходити через горе і біль!

Важливо: вся інформація, представлена ​​на сайті Маркетіум, носить виключно ІНФОРМАЦІЙНИЙ характер і не замінює консультацію, діагноз або професійне медичне обслуговування. При виникненні проблем зі здоров’ям негайно зверніться до профільного фахівця. Пише - bbcccnn.org

Все буде Україна