«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Москва - це болото! Посольство США потролило Путіна через історичний фейк про Україну (фото)

Напередодні, 21 лютого, президент Росії Володимир Путін визнав незалежність ОРДЛО - так званих "ЛНР " і"ДНР". Про це він заявив в ході тривалого звернення, яке стало свого роду "екскурсом в історію" за його ж версією, передають Патріоти України.

Зокрема, Путін заявив, що Росія створила Україну (Новоросію, за його словами). І прив'язав до створення території нашої країни багатьох політичних діячів, в тому числі і "вождя світового пролетаріату" Володимира Леніна.

Як відомо, в Росії цей фейк давно став "фактом". Однак світ незгодний з такою версією історичних подій, яка суперечить підтвердженій інформації.

Зокрема, посольство США в Україні не втрималося і потролило главу країни-агресора. Дипломати опублікували на своїй офіційній сторінці в Facebook картинку з історичним екскурсом, в якій показали, що було на місці Росії та України в один і той же час.

Примітно, що в той час, коли в нашій країні одна за одною з різницею всього в кілька десятків років, починаючи з 996 року почали зводити церкви, на місці нинішньої Москви був густий непрохідний ліс.

Все буде Україна