«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Мова вже йде не про шоу, а людські життя і майбутнє країни.” Бойко розкритикував Зеленського через його відповідь Путіну

Лояльний до Росії глава політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко прокоментував відповідь новообраного Президента України Володимира Зеленського на нахабну заяву господаря Кремля Володимира Путіна про єдине громадянство для українців і росіян.

Зокрема, Бойко в дуже жорсткій формі оцінив слова Зеленського про єдине для України і Росії громадянство. Свою точку зору представник опозиції опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Слова Володимира Зеленського про те, що кордон – єдине, що сьогодні об’єднує Україну і Росію, – це повторення помилок режиму, що йдк», – вважає політик. З точки зору Юрія Бойка, новому Президенту Володимиру Зеленському, як і колись його попереднику Петру Порошенку, потрібно буде «зробити вибір між миром і війною». «Мова вже йде не про шоу, а людські життя і майбутнє країни. Від нового Президента чекають миру, а не повторення риторики режиму Порошенко », – зазначив опозиціонер.

Наостанок в своєму пості Бойко написав, що Росію і Україну нібито «пов’язує дуже багато», а «долі людей важливіші будь-яких політичних позицій».

Все буде Україна