«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Мухарський: “Всі ми- Стерненко. В нашій країні пoсaдити можна кожного. І тут аж ніяк не йдеться про справедливість”

Всі ми- Стерненко

В нашій країні посадити можна кожного. І тут аж ніяк не йдеться про СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Обираєш українську ідентичність – відразу стаєш злочинцем “нациком” та “бендерівцем” для російськорієнтованої частини населення, яке проукраїнська сторона (в тому числі і я) часто таврує словами за які у ФБ банять.

Вони закидають нам дивізію “Галичина” та Волинську різанину, ми їм Голодомори, деградативну селекцію совка та співпрацю з ФСБ на користь Москви.

Потенційно ВСІ МИ ЗЛОЧИНЦІ – від вищого керівництва держави з їхніми протиправними рішеннями, заявами, юридичними та політичними махінаціями і закінчуючи бабцею, що незаконно продає цигарки біля метро. Хтось колись не сплатив податки, чи видав за хабар медичну довідку. Хтось кидав коктейлі на Грушевського, а хтось тримає вдома незареєстровану збою чи легкі наркотики (які доречі легко підкинути при обшуку).

“Була б людина, а стаття знайдеться” – проголошувало сумнозвісне радянське прислів’я. На жаль совок і досі безроздільно править в судах.

Ознайомившись із обвинуваченням актом Стерненку, роблю висновок: цю справу як і Ріфмайстра шито білими нитками.

Рішення суду політино вмотивоване і не має жодного стосунку до судової справедливості. Офіційне звинувачення у ніби-то викраденні людини з метою заволодіти 300 грн сміхотворне, а вирок у 7 років і поготів!

Сьогодні “русскій мір” у судових мантіях разом із своїми прихильниками святкує ситуативну перемогу над яскравим представником сучасного українського визвольного руху.

Ну що ж, це ще один привід згуртувати наші лави. Національно-визвольна війна триває, панове. Нині лише черговий її етап.

СЕРГІЮ, ДЯКУЮ ЗА ТЕ ЩО БОРЕШСЯ І НЕ ЗДАЄШСЯ!!!

Сьогодня Я – СТЕРНЕНКО

Тримайся МИ З ТОБОЮ!!!

За матеріалами зі сторінки Антін Мухарський

Все буде Україна