«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

На ще одні “переговори”! Кум Путіна Віктор Медведчук і нардеп Юрій Бойко вирушили до Росії!

Глава політради партії “Опозиційна платформа – За життя” і кум президента РФ Віктор Медведчук та нардеп Юрій Бойко зустрілися у Санкт-Петербурзі з головою “Газпрому” Олексієм Міллером.

Відповідну зустріч транслював телеканал “112.Україна”.

Під час зустрічі Медведчук поскаржився, що після попереднього їхнього візиту до Росії в Україні була “бурна, негативна реакція”, але їх це не тривожить, бо їм на це “наплювати”.

За його словами, обіцяні президентом РФ Володимиром Путіним 25% знижки на газ при прямих поставках – “промінь світла” для українців.

Медведчук зазначив, що попередня влада була до цього не готова, а президент Володимир Зеленський ще не дозрів до подібних рішень, але вони все одно приїхали домовлятися, щоб “примусити” діючу українську владу піти на це.

Через попередній політ народного депутата Юрія Бойка та його соратника Віктора Медведчука до Москви відкрили кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

22 березня кандидат у президенти Юрій Бойко та кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук зустрілись у Москві з прем’єром Росії Дмитром Медведєвим.

Після цього Бойко і Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ, зокрема, щодо постачання в Україну російського газу.

Джерело

Все буде Україна