«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Погода на тиждень: стихія обдарує українців усіма відтінками температури

На вихідних та на початку тижня в Україні будуть регулярно йти дощі з грозами

У найближчі кілька днів не всім українцям вдасться позасмагати, а кому-то небажано буде забувати вдома парасольку. На вихідних та на початку тижня в Україні будуть регулярно йти дощі з грозами, але при цьому буде тепло, за винятком нічного часу на сході України, де температура буде опускатися трохи нижче 10 градусів, повідомляє Укргідрометцентр.

У неділю, 10 червня, дощів стане менше і без гроз. Покапає на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Дніпропетровській областях та на півдні, крім Криму та Запорізькій області. Денна температура на сході буде 22-24 тепла, а вночі й зовсім холодно – 9-11. В інших областях до 28 тепла вдень, і до 15 вночі.

Понеділок, 11 червня, ознаменується нова деякими змінами до погода. У всі західні області прийдуть грозові дощі. На решті території країни сухо і сонячно. Знову прохолодніше буде у східних областях – температура і денна і нічна буде, як і днем раніше. А в інших регіонах знову до +28 вдень і вночі 13-15.

У вівторок, 12 червня, грозовий фронт поширитися ще ширше по Україні. Дощі з грозами пройдуть не тільки на заході країни, але і в деяких центральних областях – Черкаській, Вінницькій, Житомирській і Київській. Також буде мокро і на півночі країни. Синоптики прогнозують температуру повітря 24-26 тепла, вночі 13-15, на сході 10-12.

У середу, 13 червня температурний режим знову збережеться на колишньому рівні, хіба що, трохи потеплішає вночі у східних областях на пару градусів. По всій країні очікується 24-26 тепла, місцями до +27. А ось дощі з грозами будуть вирувати на заході, півночі, у центральних областях і в Дніпропетровській області.

Джерело

Все буде Україна