«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Начальник поліції Києва Крищенко за 19 грн приватизував трикімнатну службову квартиру

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко отримав у власність трикімнатну квартиру в Києві за 19 гривень. Про це пише  Naspravdi.Today.

 

У жовтні 2019 генерал Крищенко отримав у приватну власність шляхом приватизації, службову трикімнатну квартири площею 105 кв. м в ЖК «Перлина Кадетського гаю» в Києві. Оскільки площа квартири виявилася занадто велика, як за нормами безоплатної приватизації житла в розрахунку на 1 особу, генералу довелося заплатити 19 гривень з розрахунку 25 копійок за 1 кв. м. зайвого житла передбачено чинним законодавством.

За законом Крищенку, який проживає сам без сім’ї дозволено приватизовувати житло площею 29 квадратних метрів. Цього за українським законодавством має вистачити на одну особу. Проте ж цілий генерал поліції вирішив, що саме йому пріорітетніше потрібне житло, а не багатодітним сім’ям його підлеглих. Що ж дуже по чесному та по офіцерськи. Хоча дійсно, поліцейські - не офіцери, проте можуть залишатись людьми.

В цьому випадку без корупції не обійшлося. Не мала права житлова комісія віддавати таке велике житло. По закону він міг розраховувати на однокімнатну квартиру. Але ж де закон і де Національна поліція?

Все буде Україна