«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Найкращий рецепт пляцка до Великодніх свят від моєї свекрухи. “Карпатка” – неймовірно смачний і вишуканий пляцок, ніхто з гостей не пішов, не взявши рецепт

Найкращий рецепт пляцка до Великодніх свят від моєї свекрухи. “Карпатка” – неймовірно смачний і вишуканий пляцок, ніхто з гостей не пішов, не взявши рецепт. Неймовірно смачний пляцок “Карпатка”.

Інгредієнти:

маргарин 200 г

цукор 150 г

яйця курячі 3 шт.

сметана 150 г

молоко 3 ст. ложки

борошно пшеничне 300 г

розпушувач тіста 10 г

 

какао 2 ст. ложки.

Для кульок:

сир кисломолочний 200 г

цукор 3 ст. ложки

жовтки яєчні 1 шт.

стружка кокосова 5-6 ст. ложок.

Крем:

молоко 2 склянки

яйця курячі 1 шт.

цукор 150 г

борошно 2 ст. ложки

цукор ванільний.

Приготування:

Сир, цукор, жовток і кокосову стружку добре розтерти. З отриманої маси зробити кульки, розміром з волоський горіх. Прибрати їх в морозильну камеру на 30 хвилин.

М’який маргарин розтерти з цукром. Додати яйця і білок, що залишився, добре збити Потім влити сметану, молоко, борошно і розпушувач, добре перемішати. У змащену маслом форму викласти половину тіста.

У другу половину тіста покласти 2 ст. ложки какао, перемішати і викласти по верх білого тіста. Дістати кульки з морозильної камери і втиснути в тісто.

Випікати в духовці 35 — 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Для заварного крему збити яйце з цукром і ваніллю, додати борошно. Влити 2 склянки молока і поставити на вогонь, помішуючи віночком. Довести до загустіння крему. На остиглий пиріг викласти заварний крем і обсипати порошком какао.

Смачного!

Пише - ukrainians.today

Все буде Україна