«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Напевно, фанати «русского мира» (якщо вони ще залишилися на окупованому Донбасі) здивовані, як же це так ...

Напевно, фанати «русского мира» (якщо вони ще залишилися на окупованому Донбасі) здивовані, як же це так, нахабно і відкрито усувають конкурентів навіть на псевдо виборах.

Це російські правила, дитинко. Сказали, що Пушилін Денис Володимирович буде новим директором, так воно і буде. Всі хто проти поїдуть на підвал, в кращому випадку.

Це при Україну могли обурюватися і ображатися на Бандеру, українську мову і публічно обурюватися. Тепер цьому край, хотіли як в радянські роки, отримай. Для вільної України тут важливо розуміти, чому зупинилося виконання Мінських угод. Москва хотіла саме так провести «вибори», тільки щоб в результаті їх визнала вся Україна.

Правило одне і просте: Кремль визначає кандидатів, рахує голоси і оголошує переможця. За такою схемою, тільки в глобальному масштабі в Росії проходять вибори президента.

Сьогоднішній вибух в Донецьку, при якому постраждав кандидат на пост ватажка “ДНР” Ігор Хакімзянов, був спровокований тим, що Денис Пушилін, тимчасово виконуючий обов’язки ватажка бойовиків, намагається зачистити своїх конкурентів.

Нагадаємо, вибух стався сьогодні на з’їзді “Компартії ДНР”.

“На момент вибуху в будівлі знаходилося близько 50 осіб. На місці вибуху знайшли пакет. Постраждали дві жінки, в однієї з них сильні опіки. Також постраждав Ігор Хакімзянов – кандидат на пост глави ДНР”, – йдеться в повідомленні.

Роман Цимбалюк

Джерело

Все буде Україна