«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Напивався і домагався її: У розпачі жінка відрізала статевий орган своєму екс-коханцю

Свою вину підсудна визнала лише частково. Вона повідомила, що зважилася на відчайдушний крок, втомившись від домагань чоловіка.

Мешканку селища Васильєво в Татарстані засудили до чотирьох років колонії загального режиму за заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю колишньому чоловікові. Злочин було скоєно восени 2017 року. 47-річна жінка незабаром після розлучення відрізала чоловікові статевий орган.

Потерпілий був доставлений в лікарню в стані сильного алкогольного сп'яніння і з ампутованим органом. Лікарі повідомили в поліцію. При затриманні правоохоронці знайшли у підозрюваної два ножа і халат, забруднений кров'ю. Свою вину підсудна визнала лише частково.

Суду вона повідомила, що була доведена до відчаю постійними домаганнями з боку свого колишнього чоловіка. Незважаючи на розлучення, колишньому подружжю тимчасово доводилося ділити між собою загальну житлову площу, і чоловік постійно домагався до своєї співмешканки.

Докучання посилювалися разом зі ступенем сп'яніння чоловіки. В один з вечорів він повернувся додому з роботи сильно напідпитку і знову спробував схилити екс-дружину до сексу, справа навіть дійшла до рукоприкладства. Коли "казанова" вгамувався і заснув, лють взяла верх і жінка схопилася за ніж.

Джерело

Все буде Україна