«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Народ сказав «ні!» корупції, цинізму і маніпуляціям! Петро піде по тpyп_ах, якщо потрібно. До другого туру викине все, що в нього є»

В першому турі маємо перемогу простих українців. Не продажних порохоботів, не поетів за викликом, не агітаторів у рясах, не чиновників, які наживаються на державі, не лідерів думок, які заробляють балабольством.

А українців, які зробили Майдан, чекали змін, весь цей час жили в бідності, а їм говорили, що всі, хто проти Порошенка — зрадники і вороги. А в цей час свинарчуки набивали свої пики доларами.

Народ сказав «ні!» корупції, цинізму і маніпуляціям. Народ показав, що Україна — це трохи більше, ніж стрічка фейсбуку і телеканал «Прямий»! Ми вперше маємо лідера виборів з центристськими поглядами, якого підтримали всі, крім крайніх радикалів на Галичині і на Донбасі. Це означає, що українці більше не хочуть, щоб їх ділили за мовою і регіонами.

А головне — за цей час виросло нове покоління. Вони не ведуться на Петіні маніпуляції, їм по барабану що думає Павличко, для них порохоботи — не авторитети. Вони просто хочуть жити у себе вдома, а не служити німцю, чи поляку.

у турі — це перемога усіх, хто хоче змін. Але далі за ці зміни треба поборотися. Петро до другого туру викине все, що в нього є — гроші, злість, адмінресурс. Він піде по трупах, якщо потрібно. Тому розслаблятися не можна! Я вважаю, що виборці Гриценка, Юлії Тимошенко, всіх, хто так само хоче змін, повинні у другому турі голосувати за кандидата, який переможе Порошенка. Тут немає що думати. Треба діяти і пускати молодь до влади. Це їхня держава і їм тут жити. А порошенкам і його свиті пора йти — кому на пенсію, а кому — під суд.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна