«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Не уповільнять війну і не скасують: Арестович доступно пояснив, на що впливають переговори з РФ

Таку думку на своїй сторінці в Instagram висловив радник керівника офісу президента України Олексій Арестович, пише Politeka.net. Як зазначає Арестович, переговори-це своя, окрема тема і там здобутий серйозний успіх.

«По всіх лініях консультування Україна поліпшила свою довоєнну позицію. Де-небудь переговорна і військова лінія зійдуться і це однозначно буде перемога України. А бити по містах російські війська будуть до самого кінця конфлікту. І по Києву, в тому числі» – запевнив Арестович, додавши, що українські захисники теж б’ють і по наступаючому противнику, і по тому, що відходить.

“Те, що росіяни посипалися під Києвом, і взагалі на півночі і стають в оборону під Херсоном, не означає ні швидкої перемоги, ні легкості наших дій, ні відсутності втрат і проблем” – попередив Арестович.

За його словами, в України теж є серйозні проблеми. Зокрема, йде “грандіозна бійка” в зоні ООС.

“Нашим військам сильно непросто і бореться у важких вуличних боях оточений і наполовину взятий Маріуполь. Переговори ніяк не уповільнять війну і не скасують. Це окрема лінія, яка готує майбутню мирну угоду, тому, що будь-яка війна, хоч столітня, закінчується мирною угодою. І ця лінія йде вгору для нас”, – пояснив Арестович.

Все буде Україна