«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Невзоров похвалив Данилка за виконання пісні "Батько наш Бандера" і порівняв росіян із "віслюками" (відео)

Російський телеведучий Олександр Невзоров публічно підтримав популярного співака Андрія Данилка (псевдонім – Вєрка Сердючка) за виконання "Батько наш Бандера". Реакцію Невзорова на своїй сторінці в Instagram виклав сам Данилко, супроводивши ролик схвальними емодзі, повідомляють Патріоти України.

Телеведучий заявив, що він захоплений "витівкою" Данилка, і пригадав, як у давнину хитрі крадії діяли на ринках. "Для того, щоб спокійно красти, видатні крадії брали стручок червоного перцю, вивертали його навиворіт, надягали його на палицю. І це стручок червоного перцю вводили найближчому віслюку під хвіст. Через деякий час віслюк приходив в абсолютну лють і починав бити прилавки. І крадії мали можливість попрацювати", – пояснив росіянин.

Невзоров додав, що таку майстерність з перцем продемонстрував Данилко. "Так звана Вєрка Сердючка, яка без попереднього оголошення війни, без декларації намірів ось так взяла і заспівала українську народну, дуже красиву пісню "Батько наш Бандера", – відповів Невзоров.

Журналіст уточнив, що в Росії, своєю чергою, виявилось "дуже багато дуп, у які цей перець ввійшов". "Взагалі, дуже весело", – підсумував Невзоров.

Все буде Україна