«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ну що ж українці, rотуйтесь! Щ0йно! Зеленський провів важливі переговори з МВФ! Про що встигли домовитися

Лідер президентських перегонів Володимир Зеленський, провів важливу для майбутнього України зустріч

Новообраний президент Володимир Зеленський обговорив з Главою Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард готовність МВФ підтримувати Україну. Про це повідомив у четвер на регулярному брифінгу для журналістів офіційний представник МВФ Джеррі Райс, пише видання Вести.

«Я можу підтвердити, що директор-розпорядник дійсно спілкувалася із Зеленським у зв’язку з його обранням президентом України і підкреслила, що МВФ як і раніше готовий підтримати Україну і допомогти вирішувати поставлені перед нею завдання, – підкреслив представник фонду. – Лагард також спілкувалася з президентом [Петром] Порошенко. Глава МВФ, подякувала йому за тісну співпрацю за час його президентства і висловила надію і сподівання того, що прогрес в рамках економічної програми буде продовжуватися», – розповів Джеррі Райс .

Джеррі Райс підкреслив, що точної дати поїздки місії МВФ до Києва для огляду програми поки немає, але вона «відбудеться в найближчі тижні».

«Вона [місія] оцінить поступ в рамках програми і обговорить з новою владою економічну політику на решту року», – уклав Райс.

Також раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський вперше відкрито назвав свою довгострокову мету на посаді президента. Новообраний президент України провів зустріч з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд, під час якої розкрив мету своєї команди.

Про це повідомляє Главред з посиланням на коментар прес-служби Зеленського.

Зустріч пройшла в Києві в середу, 8 травня. Під час розмови переможець президентських виборів і глава МЗС Канади торкнулися теми боротьби з корупцією.

«Ми не хочемо говорити про боротьбу з корупцією, ми хочемо домогтися перемоги над нею», – підкреслив Зеленський.

Він також розкрив план своєї команди, який допоможе досягти цієї мети. За задумом Зеленського, для перемоги над хабарництвом необхідно якомога більше обмежити контакти українців з чиновниками.

«Наша мета – це держава в смартфоні», – пояснив Володимир Зеленський.

Все буде Україна