«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Окупанти використовують жінок, дітей і літніх людей в якості "живого щита", - Генштаб ЗСУ

У Генеральному штабі ЗСУ з'явилася свіжа інформація щодо вторгнення Росії. Зокрема повідомляється, що агресор перейшов до тактики використання людей в якості "живого щита".

 

На офіційній сторінці у фейсбуці Генштаб Збройних Сил України продовжив інформувати щодо ситуації в країні. Наголошується на тому, що деморалізовані окупанти вже не нехтують використовувати жінок, дітей, а також літніх людей для свого прикриття.

Окупанти обстрілюють мирне населення та прикриваються ним

Агресори постійно стикаються з опором українців, а також продовжують обстрілювати мирне населення, завдавати ракетно-бомбових ударів по об'єктах критичної інфраструктури.

Вони руйнують житлові будинки, лікарні, дитячі садки. А для свого захисту використовують не лише зброю, а й жінок, дітей і літніх людей в якості "живого щита".

Не вщухає й інформаційна війна. Адже підвладні ЗМІ продовжують показувати картину визвольного "бліцкригу". Також у країні всіма силами намагаються приховати втрати в особовому складі та техніці, блокуючи доступ населення до правдивої й об'єктивної інформації.

Все буде Україна