«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Орхідея в будинку: прикмети і забобони

Складно знайти серед рослинного світу ще одну таку ж загадкову квітку, як орхідея.

Про цю примхливу кімнатну рослину ходять суперечливі прикмети і забобони, змушуючи господинь кілька разів подумати, перш ніж поселити її в будинку, передає Ukr.Media.

Для багатьох людей прикмети і забобони дуже важливі. Серед любителів квітів існує багато суперечок про те, чи можна вирощувати орхідею в домашніх умовах. Орхідея — це найдавніша і дуже прекрасна квітка. Її вважають символом цнотливості, безгрішності, бездоганності, витонченості, чарівності та єдності. Забобонів про орхідею величезна кількість, але багато з них засновані на життєвому досвіді, а тому їм варто довіряти.

Негативні прикмети і забобони

Орхідею відносять до «енергетичних вампірів». Багато вважають, що орхідея забирає всю енергію, знижує працездатність і активність у тих, хто живе з нею в одному будинку. Також вважається, що орхідея пожирає чоловічу енергетику, виганяючи представників сильної статі з дому. Але це не зовсім так. Орхідея дійсно є жіночою квіткою. Вона додає дівчатам більше жіночності і краси.

На чоловічу стать така квітку і правда впливає негативно: орхідея робить чоловіка занадто м’яким і ніжним. Негативні прикмети про орхідею лякають, але це не означає, що квітку не можна вирощувати вдома. Як вампір орхідея активна тільки в нічний час доби, тому по можливості краще не ставити їх в тій кімнаті, де ви спите. Крім цього, захистите чоловіків від контакту з даною квіткою.

Позитивні прикмети і забобони

Орхідея абсолютно безпечна квітка — просто занадто вибаглива і примхлива. Якщо ви будете любити її і доглядати за нею, дотримуватися певних умов, то ця кімнатна рослина подарує вам благополуччя, щастя і гармонізує мікроклімат у родині. Орхідея для жінки може стати талісманом. Контактуючи з такою квіткою, можна виявити в собі приховані таланти, великий потенціал і почати займатися мистецтвом. Але для цього треба добре дбати про квітку і правильно за нею доглядати. Ні в якому разі не можна допускати хвороби орхідеї і її в’янення.

Орхідея, до всього іншого, здатна продовжити життєвий шлях. Жінка може позбутися від зморшок, поліпшити своє здоров’я і красу. Також орхідея піднімає настрій. За допомогою цієї квітки можна позбутися негативної енергетики в будинку. При цьому орхідеї різних кольорів мають певний характер. Ця красива квітка може послужити в якості захисника в будинку.

Якщо у вас в гостях людина, яка не бажає вам добра, орхідея зробить все, щоб недруг пішов з вашого будинку. Вона викликає погане фізичне самопочуття у ваших ворогів. До них відносяться болі в голові, поганий душевний стан і підвищення температури.

Інші прикмети і забобони про орхідеї

Вчені, які займаються рослинами, вважають, що орхідея впливає на кожну людину по-різному. Це залежить від догляду за рослиною і від її забарвлення. Наприклад, орхідеї червоного і пурпурного кольору допомагають впоратися з лінню. Квіти такого забарвлення відмінно підійдуть представницям жіночої статі, які сидять на дієті. Також вони допомагають кинути палити і почати займатися спортом. Орхідеї жовтого кольору допоможуть підвищити матеріальний достаток, домогтися успіху в кар’єрі.

Це відноситься і до помаранчевих кольорів. Вони сприяють активному способу життя. Квіти такого забарвлення чудово підходять для творчих людей, пробуджуючи в них натхнення. Квіти білого і рожевого відтінку сприяють набуттю внутрішньої гармонії. Рослини в таких тонах підходять для людей депресивних. Рожеві квіти допоможуть відчути себе привабливою і чарівною.

В цілому орхідея — прекрасна квітка, яка підходить для вирощування вдома. Вона підійде будь-якій дівчині, допоможе відчути себе красивою і пробудить в ній жіночність. Орхідея захистить від негативної енергії, недоброзичливців і зла. Просто намагайтеся правильно доглядати за нею, і тоді ви зможете побачити всі чудові сторони цієї воістину загадкової квітки.

Все буде Україна