«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ось чому засунути очищену картоплю у взуття-відмінна ідея. Ця порада всім стане в нагоді!

Будь-яка господиня знає, що картопля просто незамінна в господарстві. Адже існує безліч рецептів, за якими можна приготувати смачну картоплю і нагодувати як сім’ю, так і гостей.

Крім того, цей дар землі доступний практично кожному. Але мало хто знає, що картоплю можна використовувати не тільки по прямому харчовому призначенні. Народні умільці почали класти картоплю собі у взуття? Ви запитаєте – а навіщо? Зараз ви все дізнаєтеся.

Отже, картопля виручить вас в наступному випадку. Адже буває так, що прикупивши собі нове взуття, ми приходимо до висновку, що трохи прогадали з розміром.

На обмін пару можна віднести далеко не у всіх випадках. А що робити, якщо давно куплена пара трохи всохла?

Можна натирати ноги до болю або випробувати народні методи. Тут в хід часто йдуть вовняні шкарпетки. Але і такий метод разношування навряд чи можна назвати ідеальним.

І тут на виручку прийде звичайна картопля. Справа вся в тому, що у картоплі є прекрасні властивості, які допоможуть вам розтягнути вашу пару взуття.

Як це працює? Весь секрет у волозі, яка і сприяє розтяжці шкіри. Варто залишити картопля у взутті на ніч. За цей час картопля підсохне, а волога вбереться в шкіру і зробить її більш м’якою.

Як скористатися хитрістю? Для цього необхідно очистити дві картоплини відповідного розміру. Далі картоплю слід загорнути в газету або паперовий рушник. Тут важливо знати міру.


Загорнуту картоплю слід засунути у взуття, яке потрібно розтягнути. Залишити так все на ніч. Ось вам і секретна технологія.


Такий спосіб легко допоможе вам зробити ваше взуття на розмір більше. Крім того, картопля відмінно виводить запахи. Найкраще цей метод спрацьовує з шкіряним взуттям. Хоча і для тканинних моделей він також походить.

Джерело

Все буде Україна