«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

От і все! Чудова ранкова новина. Порошенко нарешті ввів вдію рішення РНБО

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації (ДССЗЗІ) запустила систему протидії російському телемовлення в зоні ООС. Ghj

Про це глава ДССЗЗІ Леонід Євдоченко, пише Файна сторінка із посиланням на Словечко. Він заявив, що система створена відповідно до доручень Ради безпеки і оборони України з метою протидії російської інформаційної агресії в зоні проведення ООС.


Тупійте українці! Мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне лайно. А господарі на Вас знайдуться, — Співак
3 сьоrоднішньоrо дня погода радикально зміниться! У гідрометцентрі попереджають українців
Вся система створена за українськими технологіями. Євдоченко додав, що система буде блокувати аналогові і цифрові сигнали російських телеканалів, які транслюють передавачі в окупованих районах Луганської та Донецької областей. Він заявив, що система здатна заблокувати близько 40 російських і сепаратистських телеканалів.

Система повинна зупинити пропаганду Росії в зоні проведення ООС. Система була включена і заробила сьогодні о 01:25 за наказом президента України Петра Порошенка. Нове обладнання дозволить захистити від впливу пропагандистських телеканалів жителів близько 150 населених пунктів в зоні ООС.

Пише - bbc-ccnn.com/

Все буде Україна