«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Оце поворот: секретарка міністра виявилася дівчиною за викликом

20-річна помічниця міністра виявилася елітною повією

Помічниці міністра політичної партії торі, мабуть, не вистачало зарплати, і тоді дівчина вирішила заробити на власному тілі. Секретарка 44-річного міністра будівництва Домініка Раеба пропонувала сексуальні послуги на ескорт-сайті, повідомляє Daily Mail.

Про таємний заробіток Ребеки Тотт стало відомо після того, як з нею зв'язався репортер, який видав себе за багатого клієнта. 20-річна дівчина зустрілася з ним у п'ятизірковому готелі двічі, отримавши за кожний візит 750 фунтів стерлінгів. У розмові вона хвалилася, що знає кожен крок її начальника, і сміялася над ідеєю журналіста зайнятися сексом на столі міністра Раеба.

"Я знаю про нього все. Я знаю кожен його рух. Я знаю, де він буде сьогодні"

Коли журналіст запитав Ребекку, що вона готова зробити за виплачені їй гроші, то та відповіла: "Все, що ви хотіли б мені запропонувати". Зараз проводиться розслідування події. Крім того, викриття секретарки спонукало Службу безпеки MI5 перевірити, чи немає потенційної загрози як для Великобританії, так і для політика.

На початку своєї кар'єри Ребекка подавала великі надії. Дівчина не пішла в коледж, а одразу ж поступила на державну службу в 16 років. Після того, як їй запропонували ставку в повний робочий день, Ребекка ділилася своєю історією успіху в рекламних відео, а партія тим часом писала в Twitter, що дуже пишається молодою співробітницею.

Джерело

Все буде Україна