«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Оце так рубанув! Зеленський на багатотисячній арені в Дніпрі здійняв шквал емоцій “хорошими” словами…

Зеленський в Дніпрі 31 березня ми разом можемо дати країні шанс вийти з темряви 26 березня в Дніпрі пройшов соціальний концерт студії «Квартал 95». Шоу було безкоштовним – такі концерти в рамках березневого туру коміки дають по всіх містах України. Жителі Дніпра не упустили можливості побувати на виступі популярних гумористів, тому задовго до початку концерту біля стадіону «Дніпро-Арена» вишикувалися величезні черги.

На шоу улюблених виконавців в цей вечір зібралося більше 30 тисяч дніпрян, ще десятки тисяч дивилися виступ в режимі онлайн. Інформатор також побував на концерті і готовий поділитися з вами своїми враженнями.

Публіку на стадіоні «розігрівав» своїм виступом народний артист України Віктор Павлік. Музикант виконав кілька улюблених всім пісень, а присутні охоче підспівували йому. Пізніше на сцені з’явилася дівчинка, яка по-дитячому зворушливо виконала Гімн України, а зал, не залишаючись осторонь, співав разом з нею.

Найцікавіше почалося близько 18:00, коли на сцену вийшов Володимир Зеленський та інші артисти студії «Квартал 95». Глядачі тепло зустріли коміків гучними вигуками і оплесками. Протягом усього концерту люди уважно стежили за тим, що відбувається, насолоджуючись дійсно якісним гумором.

Приємно порадувало те, що концерт не перетворився на політичне шоу, наповнене передвиборною агітацією. Відповідно, глядачі змогли розслабитися і просто посміятися від душі.

Сам Володимир Зеленський перед початком виступу якраз і звернув увагу на те, що ніякої агітації не буде. По-перше, тому що українці самі повинні вирішувати, за кого їм голосувати, по-друге, з тієї причини, що дане турне було заплановано ще 1,5 роки тому, коли він і не думав про боротьбу за президентське крісло. За його словами, «Квартал 95» вже близько 5 років практикує соціальні концерти. Таким чином студійці хочуть віддячити за відданість тих глядачів, які не можуть дозволити собі придбати квитки на подібні заходи. Саме тому на шоу в Дніпрі безкоштовні запрошення отримали педагоги, студенти, медики, ветерани АТО і війни в Афганістані, а також люди з особливими потребами.

Ближче до завершення виступу Володимир Зеленський нагадав присутнім про важливість голосування, зробивши це у властивій йому тонкої гумористичній манері: «Є відчуття, що останні 28 років ми з вами живемо в якомусь дрімучому лісі, де немає світла. І багато обіцяли нас з нього вивести, але водили нас по колу. Тож 31 березня перестаньте дивитися під ноги, підніміть очі вгору – і ви побачите попереду світло. Тільки так ми разом вийдемо з темряви ».

Нагадаємо, в поточному місяці Володимир Зеленський продовжив впевнено очолювати рейтинги президентської гонки, солідно випереджаючи найближчих переслідувачів. Так, за даними соцопитування, проведеного з 14 по 22 березня Київським міжнародним інститутом соціології, у Володимира Зеленського понад 31% підтримки, у чинного Президента – близько 17%, а у Юлії Тимошенко – 12,5%.

Все, що відбувалося на стадіоні «Дніпро-Арена», запам’яталося жителям Дніпра надовго: всі вони сміялися від душі, насолодилися чарівною атмосферою і отримали потужний заряд приємних вражень.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна