«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Пацан сказав - пацан зробив" і "за поняттями": Лавров пояснив всю суть російської дипломатії і висунув вимоги Заходу

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров закликав Захід до діалогу про безпеку "за поняттями", щоб було так - "пацан сказав - пацан зробив". З такою заявою російський дипломат виступив у коментарі пропагандистському телеканалу, яке цитує ТАСС, передають Патріоти України.

"Будемо домагатися, щоб все було чесно. Не хочу звертатися до жаргону, але у нас є поняття - "пацан сказав - пацан зробив". Принаймні, "поняття" повинні дотримуватися і на міжнародному рівні", - заявив Лавров. Також він зазначив, що Москва буде домагатися, щоб США і НАТО виконували "прийняті на себе зобов'язання" з безпеки і "дані РФ обіцянки".

"Повторю, ми зацікавлені в тому, щоб детально пояснити американським колегам і всім їхнім союзникам по НАТО, що не можемо задовольнитися обіцянками. Тим більше що письмові зобов'язання глав держав і урядів, що вимагають від натовців враховувати наші інтереси в повній мірі, не кажучи про усні гарантії, про які президент Росії Володимир Путін не раз згадував, виявляється, нічого не варті. Так справа не піде", - підсумував Лавров.

Все буде Україна