«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Павло Нусс: “Завтра трагічний день сучасної політичної історії нашої країни…”

Політичний аналітик Павло Нусс в своєму блозі пише про те, що, якщо комусь здається, що всі розмови про реванш – це порожні страшилки, то це дуже велика помилка, тому що реванш вже відбувається на наших очах. Аналітик зазначає, хроніки реваншу дуже прості. В Україну повернувся олігарх Коломойський, який буде перебирати управління на себе над країною.

За словами Павла Нусс, суд остаточно відхилив апеляцію СБУ і Держкіно про заборону трансляції серіалу «Свати» і заборони на в’їзд російського актора, відверто зневажив українське законодавство, Ф. Добронравова. Окружний адмінсуд Києва усунув керівництво Вищої кваліфікаційної комісії суддів, яка повинна була розібрати діяльність саме цих суддів. Це вже повний вінець судового свавілля, свідчило про швидке повернення в Україну членів конгломерату Януковича – екс-заступник глави Адміністрації Януковича Андрій Портнов сьогодні повернувся в Україну. Запущена процедура скасування санкцій проти РФ в ПАРЄ, проведені перші рішення в Комітеті Міністрів Ради Європи, які це роблять можливим.

Аналітик підкреслює, все це компоненти того самого російського реваншу відразу після президентських виборів в Україні, на яких переміг Володимир Зеленський. Завтра трагічний день сучасної політичної історії нашої країни, так як цей самий реванш стане абсолютно легалізований і наділений владою.

Nuss Pavlo.
Все буде Україна