«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Переговори з Путіним: Зеленський дав чітку і остаточну відповідь

Президент Володимир Зеленський заперечує можливість ведення переговорів із Росією. На запитання журналістів, чи будуть переговори з Росією, Зеленський відповів, що ні. Про це він сказав перед початком свого виступу на IForum.

Під час самого форуму Зеленський вибачився за те, що відвідувачі проходили через рамки, і пожартував, що хтось із присутніх на події придумає альтернативу рамковому контролю.

Окрім цього варто додати, що президент України Володимир Зеленський визнав  Росію, яка анексувала Крим та воює на Донбасі, агресором.

“Ми сьогодні, як би прикро це не звучало, програємо Казахстану, Білорусі, Узбекистану, Грузії, Молдові, країнам Балтії та агресору”, – сказав він, говорячи про розвиток електронного уряду згідно з даними ООН за 2018 рік. 

Також зазначається, що Зеленський зустрівся з активістами, аби прояснити інформацію щодо ймовірного референдуму, який стосуватиметься мирних переговорів з Росією.

Розмова тривала близько години, загалом присутніми були 5 активістів, розповіла волонтерка, яка була запрошена на зустріч з Зеленським, Наталія Воронкова  у коментарях ЗМІ.

Як наголосила Воронкова, Володимир Зеленський пояснив, що під референдумом він не мав на увазі законодавчу ініціативу, він говорив про опитування, завдяки якому хоче з’ясувати думку населення.

“Ми зауважили, що таке рішення викликає негативну реакцію суспільства, тому що всім відомі результати референдуму на Донбасі та в окупованому Криму. Тому це для населення як червона ганчірка перед биком, – відповіла волонтерка.

Також Зеленський запевнив, що хоче припинити вогонь на Донбасі, при цьому не віддавши агресору, ні метра української землі.

Додамо, що окрім вище сказаного Зеленський, розповів про нововведення, які планує впроваджувати в країні.

Зокрема, він хоче відмовитися від рамок-металодетекторів на масових заходах і готовий замінити їх на альтернативу, яку йому запропонують. До присутніх на заході він звертався у властивій йому жартівливій манері і без офіціозу.

“У вас у всіх мізків набагато більше, ніж у мене. Ну, так. Ну, у мене є, звичайно. І я точно не хочу вам сьогодні обіцяти, що протягом п’яти років ми зробимо тисячу заводів “Тесла”, “Гіперлуп” буде між цими заводами, Ілон Маск буде розрізати стрічку і буде міністром. Але я знаю точно, чому я тут”, – звернувся він до учасників форуму.

Крім того, він анонсував запуск масштабного проекту “Ліфт” по всій країні.

Він стартує в кінці травня і ставить за мету залучення до команди президента і в державні структури людей з народу. Спеціально під них Зеленський має намір відкривати вакансії. На них будуть відбирати людей, які надішлють найбільш яскраві заявки та ідеї. Займатися цим проектом буде радник президента Михайло Федоров.

Джерело

Все буде Україна