«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Під ЦВК побільшало молодиків, які гуртуються біля наметів "приймальня нардепа"

Біля Центральної виборчої комісії вже приблизно 250 молодих чоловіків спортивної статури, які запевняють, що прийшли для того, щоб не допустити "дебошу", і гуртуються вони біля наметів з написом "Громадська приймальня депутата".

Про це повідомляють кореспонденти "Української правди".
Молоді люди повідомляють, що вони студенти, які прийшли до ЦВК, аби не допустити "провокацій і дебошу". При цьому вони стверджують, що гроші їм за це не платили.


 
У п'ятницю, 19 березня, представники організації опублікували відео в Youtube, де стверджували, що приїхали до Києва і не збираються їхати зі столиці, поки в Україні не оберуть нового президента.
"Всі люди, які пишуть, що ми продалися. Пишуть"Юлька, Юлька". Але люди, які слідкують за нашим каналом знають, що ми хочемо змінити діючу владу", - йдеться у заяві.
Організація Poton зареєстрована в Харкові на Павла Онищенка. Раніше вона займалася боротьбою з продажем наркотичних препаратів в аптеках та виступали за закриття точок продажу алкоголю.
Як повідомив у Facebook журналіст Олексій Братущак молодики гуртуються біля наметів "Батьківщини".
"Депутати "Батьківщини" виставили намети-приймальні. Приймальні заповнені пациками, які виступають проти фальсифікацій…", - написав Братущак.

У свою чергу екс-нардеп Віктор Уколов повідомив, що тітушки біля ЦВК "можуть бути Ігоря Луценка", який є нардепом від партії "Батьківщина".
"Він повідомив про мітинг 5000 осіб безстроково", - написав він і продемонстрував фото відповідного документа, де сказано, що 31 березня о 13.00 за адресою: м. Київ, вул. Лесі Українки, 1 розпочнеться безстроковий мітинг, в якому візьме участь 5 тисяч чоловік.

Як повідомила на брифінгу секретар ЦВК Наталія Бернацька, комісія поки не відчуває тиску.
"На даний момент не відчуваємо жодного тиску, працюємо в штатному режимі, готові працювати цілодобово для того, щоб якнайшвидше встановити результати виборів", - сказала вона.
 
Рух "ЧЕСНО" повідомив про те, що людей збирають через месенджери на проплачений мітинг на всю ніч.

Все буде Україна