«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Під Житомиром сталася кривава ДТП: 10 загиблих, 10 поранених (ФОТО)

У Житомирській області біля села Глибочиця в п'ятницю, 20 липня, зіштовхнулися великогабаритна фура з автобусом. В результаті аварії загинули 10 осіб, ще стільки ж були травмовані. Як повідомила прес-служба Головного управління Нацполіціі в регіоні, ДТП сталася о 10:40 на 127 кілометрі автодороги Київ - Чоп.

За попередніми даними, водій маршрутного автобуса, рухаючись в сторону Житомира, зіткнувся з вантажівкою DAF з напівпричепом. Спершу з'явилася інформація, що в аварію потрапила маршрутка сполученням Київ-Рівне.

Пізніше начальник Рівненського обласного управління інфраструктури Федір Місюра повідомив, автобус, що потрапив в ДТП, здійснював нерегулярні перевезення за маршрутом "Київ-Нововолинськ". На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи поліції, патрульні, рятувальники і медики. Всі обставини встановлює слідство.

За інформацією ЗМІ, в результаті аварії на дорозі в сторону Житомира утворився більш ніж кілометровий затор. Голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич оголосив 21 липня днем ​​жалоби в зв'язку з трагедією.

Як повідомляє UA:Рівне, в Рівненській області оголосять три дні жалоби за загиблими в ДТП. Зараз готується відповідне розпорядження. Про це повідомила прес-секретар голови облдержадміністрації Ірина Михалевич.

При цьому, за інформацією журналістів, на рівненському автовокзалі ніхто не знає про аварію, говорити на камеру не хочуть, кажуть, машина не їх.

Як повідомляє UA: Житомир, власники заправки, у якій сталася аварія, відмовляються надавати слідчим відео з камер.За словами глави Нацполіціі в області В'ячеслава Печененка, правоохоронці подали запит в суд щоб примусово їх вилучити. Пізніше в ДСНС розповіли подробиці ДТП.

Як з'ясувалося, серед жертв є дитина.

Джерело

Все буде Україна