«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Підозрюваного у вбивстві 20-річної студентки затримали на Житомирщині

Тіло знайшли у селі Бондарці, недалеко від Житомира. Рідні та близькі розшукували дівчину тривалий час

На Житомирщині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 20-річної студентки Ганни Голубенко. Це підтвердив нещодавно начальник Головного управління національної Поліції області В'ячеслав Печененко.

"Єдине, що можу сказати, що підозрюваного у вбивстві ми дійсно вчора затримали. Детальну інформацію поки не даємо до обрання затриманому запобіжного заходу, однак обов'язково повідомимо пізніше", - пообіцяв він.

Вбивство студентки на Житомирщині: хронологія подій

У селі Бондарці під Житомиром знайшли тіло 20-річної житомирянки, яка пішла з дому і не повернулася ще 2 серпня. Труп загиблої було знайдено близько 16:00 8 серпня в яру на околиці села. Вбивці присипали його будівельним сміттям.

Зазначається, що заява про зникнення дівчини надійшла в поліцію 6 серпня від її матері. Жінка припускала, що донька могла поїхати до Києва. Після початку пошукових дій правоохоронці знайшли тіло дівчини і встановили, що на момент надходження повідомлення про зникнення вона вже була убита.

Тіло дівчини направлене для проведення експертизи і встановлення причин смерті. Зараз у рамках досудового розслідування, розпочатого за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває комплекс заходів для розкриття злочину і встановлення причетних осіб.

Ганна навчалася у місцевому педагогічному університеті, була з благонадійної сім'ї, репутацію також мала хорошу. Рідні забили на сполох не відразу, тому що думали, що вона може бути в гостях у друзів. Як дівчина опинилася в лісосмузі біля траси за 20 кілометрів від свого будинку – невідомо.

"Мобільний телефон, як ніби вона тягнулася ще подзвонити... була легко одягнена, не роздягнена. Всі речі були при ній, золотий ланцюжок, сумочка, мобільний телефон дорогий – нічого не вкрадено", – розповів свідок Микола Литвиненко.

Джерело

Все буде Україна