«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Підвищення цін на проїзд до 8 гривень: прийнято несподіване рішення

Заплановане на 14 липня підвищення вартості проїзду в столичному громадському транспорті до 8 грн, можуть відкласти

Про це стало відомо на засіданні комісії Київради з питань транспорту. Так, 13 червня, чиновники столичної мерії проголосували за проект рішення про заборону підвищення тарифів до впровадження єдиного електронного квитка та проведення незалежного аудиту “Київського метрополітену” і “Київпастрансу”.

“Поки не введений єдиний квиток, тарифи повинні залишатися незмінними. За цей час необхідно провести аудит, який дасть розуміння реальних витрат на метро і наземний транспорт”, – заявив автор проекту рішення Юрій Сиротюк.

Тепер цей проект має розглянути бюджетна комісія. Якщо його підтримають, то документ буде переданий на голосування до Київради. Нагадаємо, з 14 липня в Києві знову подорожчає проїзд у метро. Про це заявили в Київській міській державній адміністрації.

Незабаром вартість разової поїздки в столичній підземці підвищиться на 3 гривні і становитиме 8 гривень, а ось «постійним пасажирам» поїздка обійдеться від 6 гривень 30 копійок. При цьому проїзд пільгових категорій громадян здійснюватиметься відповідно до чинного законодавства.

Джерело

Все буде Україна