«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

По-звірячому катував і розчленував: мати вбитої українки розповіла про суд над голлівудським сценаристом

Американського сценариста і автора коміксів Блека Лейбела, який по-звірячому вбив свою цивільну дружину українку Яну Касьян, визнали винним у трьох тяжких злочинах, присудивши за кожен з них довічний термін.

Пправо на оскарження вироку у Лейбела немає, повідомила мати загиблої Ольга Касьян, з якою поспілкувався ТСН. Тепер сім'я загиблої має намір домагатися компенсації завданої моральної шкоди.

"Суд тривав 20 хвилин. Суддя виніс вирок - тричі довічне ув'язнення без права апеляції. Далі, за кримінальним судом відбудеться цивільний суд. Це буде суд з моральної шкоди для дитини, для сім'ї. Адвокат готує документи", - повідомила мати загиблої.

"Перше звинувачення - за те, що він її убив. Друге - за те, що він по-звірячому катував. І третє звинувачення - за те, що він знущався. Вона була жива, і він дивився на її муки, бо вона довгий час була при тямі, зі знятим скальпом. Вона боролася за своє життя", - додала жінка.

Як відомо, Блек Лейбел насмерть замучив свою цивільну дружину Яну Касьян у травні 2016 року, їхній спільній дочці на той момент було всього три тижні. ЗМІ повідомляли, що Лейбел повністю зняв скальп і продовжував знущатися з жертви. Також він відрізав їй вухо і зняв їй половину правої частини обличчя. Нижче підборіддя біля горла був страшний укус. Коли жертва померла, він розчленував її тіло на десяток частин і виніс у сміттєвих пакетах. Як стало відомо пізніше, вбивство Яни Касьян виявилося ідентичним з однією зі сцен коміксів автора.

Джерело

Все буде Україна