«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Початок кінця - Хабаровськ повстав проти Путіна та Кремля, поліція бездіє

Жителі Хабаровська та інших міст регіону влаштували акції на підтримку губернатора Сергія Фургала, заарештованого у справі про організацію вбивств.
Хабаровчани зібралися біля будівлі крайового уряду. Вони скандують гасла «Це наш край», «Путіна на мило» і «Путіна - у відставку!», При цьому поліція нікого не чіпає. 

Хабаровськ повстав проти Путіна
Фото: Штаб Навального в Хабаровську

За даними слідства, Фургала був організатором багатьох замахів на підприємців на території Хабаровського краю і Амурської області в 2004 і 2005 роках. Також у цій справі затримали двох депутатів Хабаровської крайової Думи.

Кандидат від ЛДПР Сергій Фургала став губернатором Хабаровського краю в 2018 році, набравши в другому турі виборів майже 70% голосів і обійшовши чинного губернатора-єдинороса В'ячеслава Шпорта. До цього він був депутатом Держдуми п'ятого, шостого та сьомого скликань.

Хабаровський край зайняв шосте місце в списку регіонів з найбільшим протестним голосуванням за поправки до Конституції.

Протестувальники вважають справу політичним переслідуванням, та повністю сфабрикованою. За даними Поліції участь у протестах взяло близько 10-12 тисяч людей, хоча журналісти дають цифру 35 тисяч. Звичайно, поліція "прикрашає статистику", хоча навіть за її даними це дуже серйозна сила, яку вже не розженеш кийками як в самій Москві, де затримують навіть поодиноких пікетувальників.

Не виключено, що Путін відправить регулярні війська для врегулювання ситуації у Хабаровському краї. На даний час спецслужби активно шукають організаторів протестів та намагаються перешкодити проїзду в край журналістам та активістам з Москви та Санкт-Петербурга (джерело "Другая Россия")

Все буде Україна