«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Політолог : Поки вся Україна «обсмоктувала» хор Верьовки, влада Зеленського тишком-нишком пограбувала українців…

Поки користувачі соцмереж і всі телеканали обговорюють пісню хору імені Верьовки, Кабінет міністрів видає постанову про збільшення норми обов’язкової оплати одержувачем субсидій комунальних послуг з 15% до 20%.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Дмитро Корнійчук.
За його словами, цю постанову дуже тихо прийняв Кабінет міністрів Гончарука. «Що це означає на практиці? Якщо, наприклад, пенсіонерам виставляли загальну суму комуналки з опаленням 2500 грн і раніше треба було заплатити 375 грн, то тепер треба буде 500 грн », – пояснює політолог. Він підкреслив, що ті, хто не зрозумів, повинні знати, чому витрати на субсидії були зменшені в бюджеті на майбутній рік. Корнійчук додав, що при цьому уряд не збирається знижувати тарифи, також не планує підвищувати зарплати і пенсії.

«Ось так нас грабує Зеленський, який є наступником Порошенко і його політики. А ви і далі «обсмоктуйте» хор Верьовки », – пише політолог.

Нагадаємо, що вже кілька днів в соцмережах обговорюють скандальну пісню про згорілий будинок Гонтаревої. При цьому багато експертів натякнули, що реальних проблем в країні вже ніхто не помічає.

Все буде Україна