«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Політолог: “Поки Зеленський бігає на місці в спортзалі, записуючи відосики, Петро Олексійович напередодні саміту ЄС звернувся із закликом продовжити санкції проти Росії…”

П’ятий президент України, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко сьогодні ключова фігура в українській опозиції, політик продовжує стояти на сторожі суверенітету України. Порошенко навіть після того, як програв вибори не залишає зусиль заручиться підтримкою на Заході, вимагає від лідерів ЄС не послаблювати санкції проти Росії.

Так, лідер «ЄС» направив від свого імені лист на ім’я президента Європейської Ради Шарля Мішеля, в якому попросив ЄС не забувати про те, що українські території до сих пір під окупацією Росії. Напередодні зустрічі в «нормандського форматі» Порошенко подякував Заходу за підтримку України, а також висловив надію, що економічні санкції проти Кремля не будуть переглянуті, а продовжать діяти, поки Росія не змінить свою позицію щодо України.

Коментуючи інформацію, політичний експерт Віктор Уколов зазначив, Порошенко продовжує залишатися неформальним лідером української дипломатії навіть після того, як перестав бути президентом. Тому поки Зеленський займається в спортзалі, записуючи відеозвернення, Петро Порошенко напередодні саміту ЄС звернувся із закликом продовжити санкції проти Росії. Навіть, якщо главою комітету ВР у закордонних справах призначать недосвідчену дівчину, наш «Порох» мовчати ніколи не буде.

Все буде Україна