«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Поліція атакувала відразу з декількох напрямів”: Спецназ взяв штурмом захоплений у Вінниці консервний завод

Спецназ поліції штурмував захоплений озброєними людьми консервний завод. Про це повідомляє поліція області.

13 травня на територію підприємства увірвалися кілька сотень молодиків, які витіснили охорону підприємства. Коли на місце прибула поліція і зажадала від них припинити дії, молодики почали закидати їх камінням і димовими шашками.

Пізніше до місця прибули додаткові сили поліції та спецназ КОРД. Співробітники спецпідрозділу взяли завод штурмом і затримали близько 50 осіб. Слідство дасть правову оцінку діям цих людей.

За даними місцевого видання Вежа, близько 23:00 дві групи спецназу передислокувалися до інших входів на територію заводу. Побачивши їх, до поліції вийшла “переговорна група” з числа нападників. Молодики в татуюваннях закликали поліцію “не бити дітей” (очевидно маючи на увазі молодь, яка брала участь у захопленні підприємства) і розібратися в ситуації “.

Практично відразу почався штурм: поліція почала атаку відразу з декількох напрямів. Під час штурму за воротами колишнього заводу були чутні звуки, схожі на постріли, а також гучні крики і нецензурну лайку. Слідом за штурмовими групами на територію підприємства відразу заїхали автозаки.

Все буде Україна