«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Пологи в супермаркеті: у Хмельницькому жінка пішла за продуктами і народила в магазиніс

Жінка приїхала з області за покупками і в неї прямо в супермаркеті почалися пологи. Пізніше з'ясувалося – для жінки це вже дев'ята дитина в сім'ї.

У Хмельницькому жінка з області приїхала до супермаркету за продуктами разом із чоловіком. Під час прогулянки по рядах у неї раптово відійшли води і почалися стрімкі пологи. На щастя, співробітники супермаркету швидко зорієнтувалися і допомогли жінці народити, інформує UkrMedia.

Працівники супермаркету швидко зорієнтувалися в ситуації, знайшли розкладачку і перенесли породіллю у підсобне приміщення. На щастя, поруч знайшлася покупниця, яка зовсім недавно по щасливій випадковості закінчила курси акушерства. Вона одягла чисті рукавички і взяла малюка. При цьому вона розповіла, що процес пологів зайняв не більше 10-15 хвилин.

До того моменту, коли в супермаркет прибула машина швидкої допомоги, хлопчик вже з'явився на світ. Його вага - 3,5 кг, зріст - 52 сантиметри. Малюка назвали Ігорем. Він став шостим сином і дев'ятою дитиною в сім'ї.

Як зізналася породілля, у супермаркеті вона ще не народжувала і перебуваючи на 39-му тижні вагітності не припускала, що пологи почнуться під час поїздки за продуктами. Зараз мама і новонароджений знаходяться в обласній лікарні швидкої допомоги і почувають себе добре.

Все буде Україна