«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Помер Михайло Жванецький: названа причина смерті

Помер Михайло Жванецький. Сатирикові було 86 років. Минулого місяця він оголосив про припинення публічних виступів, адже менше року тому йому діагностували рак.


Михайло Жванецький боровся з онкологією

Про діагноз знаменитий сатирик дізнався ще до Нового року, після чого відправився на батьківщину в Одесу, а відразу після повернення його направили в лікарню. Про смерть Жванецького повідомив канал "Дождь".
 

Цю інформацію також підтвердив його концертний директор Олег Сташкевич.

Жванецький у жовтні припинив концертну діяльність через вік і втрату працездатності.

На початку 2020-го повідомлялося, що народний артист був госпіталізований в лікарню, для того, щоб негайно почати лікування. Йому діагностували рак.

Який саме вид онкології у гумориста, не повідомлялося. Відомо було тільки, що це не сама агресивна форма раку. Попри сприятливий прогноз лікарів, сатирик так і не зміг відновитися.

"Він досить активний, хоча всім помітно пригнічений настрій", - говорили тоді близькі Жванецького.

Раніше повідомлялося, що народний артист України Михайло Жванецький знявся у фільмі "Одеський пароплав", який був зроблений за замовленням пропагандистського "Росія 1", а головні ролі в картині виконали фанати "руського міра" Федір Добронравов і Михайло Пореченков.

Нагадаємо, що в лютому 2019 року президент Росії Володимир Путін вручив Жванецькому орден "За заслуги перед Вітчизною" ІІІ ступеня.

Все буде Україна