«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Помер вокаліст The Prodigy: що відомо

Помер вокаліст The Prodigy Кіт Флінт. Артистові було 49 років.

Музиканта знайшли у його будинку в Ессексі (Великобританія). Офіційна причина смерті поки не називається, однак представники групи повідомили, що музикант наклав на себе руки в ніч на понеділок. Про це повідомило видання The Sun.

Поліцейські констатували смерть о 8:10 ранку за місцевим часом у понеділок, 4 березня. Як зазначили співробітники правоохоронних органів, смерть Флінта настала природним шляхом і не є для них підозрілою. На місці трагедії ведеться розслідування.

Помер вокаліст The Prodigy: що відомо

"Нас викликали через побоювання про стан людини за адресою в Брук-Хілл, штат Норт-Енд. Ми констатували природну смерть 49-річного чоловіка. Його найближчі родичі вже проінформовані про те, що трапилося", – заявили поліцейські.

Представники групи через деякий час підтвердили факт смерті Флінта. На офіційній сторінці в Facebook вони написали наступне:

"З глибоким шоком і сумом ми можемо підтвердити смерть нашого брата і кращого друга Кіта Флінта. Справжній новатор і легенда. Він буде назавжди з нами. Ми дякуємо вам за повагу конфіденційності всіх зацікавлених сторін в даний час". Пише - obozrevatel

Все буде Україна