«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Потужна молитва, яка має oсoбливу силy в час Різдвяного Посту

В час Різдвяного посту важливо помолитись за всіх членів родини, бо дані молитви мають особливу Божу силу.

Моліться протягом всього періоду посту. Пише “Молитовна група” у facebook

Боже всемогутній, Ти відпалу від Твоєї благости через переступ людину підніс до її первісного достоїнства, зволивши єдинородному своєму Синові народитися від Приснодіви Марії у Вифлеємі Юдейськім, щоб увесь світ пізнав Тебе і Сина Твого зі Святим Духом у нероздільній сутності.

Смиренно молимо Тебе, чоловіколюбче, у ці святі дні: прийми від нас піст і молитви, мов приємний запах духовний, і всіх мешканців дому цього сподоби безгрішно разом з волхвами і пастирями поклонитися божественному Різдву возлюбленого Сина Твого Ісуса Христа.

Тому і я, згідно з проповіддю пророків, котрі сповіщали добру звістку про народженого у Вифлеємі Христа, вам звіщаю: бадьоріться і вдосвіта вийдіть разом із ангелами назустріч народженому Еммануїлові; бадьоріться і з гідною радістю заспівайте славослов’я: Слава во вишніх Богу і на землі мир, в людях благовоління; разом з Церквою заспівайте: Христос рождається, славіте Христа! Христос з небес, зустрічайте!

Христос на землі, возносіться! Христос народжений, сподобить у належний час осягнути Небесного Царства усіх, хто з чистою совістю почитає божественне Різдво Його.

Йому ж належить усяка слава, честь і поклоніння з безначальним Його Отцем і з Пресвятим, і благим, і животворящим Його Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Джерело

Все буде Україна