«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Поверніть Одесу і Харків! А, ти, забирайся до Львова і живи там ось в цьому Львові своєму!" Депутат Держдуми РФ замахнувся на українські міста.

Виступаючи в пропагандистському ток-шоу «60 хвилин» на каналі «Росія 1» Леонід Калашников, який є депутатом нелегітимної Держдуми Росії, в ході дискусії з українським політологом Вадимом Трюханом виступив з неадекватним заявою, згідно з яким Україна повинна віддати РФ Одесу і Харків, так як ці міста, з його точки зору, завжди були російськими.

«Я працював в Одесі, для мене Одеса більш україно-російська, ніж ти. А ти забирайся до Львова і живи там ось в цьому Львові своєму! », – почав свій агресивний словесний напад на українського гостя в студії політик країни-агресора. Але Трюхан у відповідь зажадав від росіянина відчепитися від України, залишивши її в спокої і нагадав йому, що є уродженцем зовсім іншого міста – Харкова.

«Основна Україна – це росіяни! І Харків російський! Він у вас ніколи не був! Віддайте Харків, Одесу і все інше! », – нахабно заявив одіозний комуніст.

Джерело

Все буде Україна