«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Повна відмова від Мінська – це не виграшна позиція, – Піонтковський (відео)

Олексій Данілов заявив, що виконання мінських домовленостей означає знищення країни. Однак російський публіцист Андрій Піонтковський переконаний, що повністю відмовлятися від них – не варто. Таку думку він озвучив в ефірі 24 каналу. За його словами, Україна може продовжувати наголошувати саме на абсолютному невиконанні домовленостей російською стороною, передають Патріоти України.

Відмова від Мінська – не виграшна, – Піонтковський

"Заява Данілова, що мінські домовленості, як їх трактує Москва і як хоче реалізувати, абсолютно справедлива – це руйнування України", – сказав Піонтковський.

Однак він зазначив, що просто сказати "ми відмовляємося від мінських домовленостей" – це не виграшна позиція. Публіцист вважає, що потрібно говорити не "відмовляємось", а "констатуємо абсолютне невиконання російською стороною їх ключових позицій". Зокрема, мовиться про припинення вогню, відведення озброєння, доступ ОБСЄ до всієї території і звільнення полонених.

"Можна що завгодно підписувати, хоч 20 кроків до миру, але кожному українцю та росіянину зрозуміло, що добровільно під юрисдикцію України Володимир Путін ніколи ці території не віддасть. Це означає, що в основі мінських домовленостей лежить лицемірство та обман", - додав Піонтковський.

Все буде Україна