«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Прямо зараз у Кабміні на супер секретному засіданні готують проект закону, що стосується нас з Вами

Прямо зараз в Кабміні на супер секретному засіданні робочої групи щосили готується проект закону, який наступного тижня спробують проштовхнути через парламент.

Стосується він не якоїсь невидимої боротьби з корупцією, а безпосередньо НАС З ВАМИ. Якщо депутати підтримають законопроект, а вони його підтримають – не мені пояснювати, як наші парламентарії можуть за годину прийняти потрібні ініціативи, якщо отримають команду «зверху». Так ось, якщо законопроект приймуть, то з 1 січня 2019 року БУДЬ-ЯКА посилка з-за кордону вартістю більше ДВАДЦЯТИ ДВОХ ЄВРО (просто смішно !!) буде обкладатися податком.

За нашими підрахунками, вартість посилок автоматично збільшиться втричи і більше!

Захотів куртку замовити на Aliexpress за 3000 грн – заплати за неї ще 900 грн податку і тільки потім носи взимку. Купив студент з Польщі подарунок мамі на 1000 грн – відправити в Україну він його зможе тільки, якщо заплатить податків на 300 грн!

Я вже не кажу про те, що цей закон геть вб’є перспективи імпорту в Україну, сильно ускладнить роботу найбільших поштових операторів (Укрпошти, Нової пошти і Meest Express) і тільки створить додаткові проблеми з розквітом контрабанди на митниці! Сусідня Білорусь з точно такою ж проблемою за тією ж дурості зіткнулася 2 роки тому і бореться з нею до сьогодні.

Нехай наші депутати краще введуть додаткові податки на дурні законопроекти, а не лізуть в кишеню до українців!

Вячеслав Лисенко

Джерело

Все буде Україна