«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Приходько-політик зізналася, як відреагували друзі: Це неприємно чути

Українська співачка, учасниця «Фабрики зірок» і «Євробачення» Анастасія Приходько, яка судиться з президентом Петром Порошенком, вирішила приєднатися до партії Юлії Тимошенко «Батьківщина»

Про свої грандіозні плани в політиці вона поділилася напередодні. Коли у співачки запитали, чи не боїться вона піти з політики після деякого часу, як це завжди робили українські зірки, вона сказала наступне:

“Жоден з тих артистів не залишав свою кар’єру заради політики. Я поки завершила свою співочу кар’єру і маю великі плани. Для мене головне зараз – це політика”, – сказала Приходько.

Ви не будете сумувати за великою сценою?

“Я віддала музиці 20 років, мені прикро, що зараз багато обурилися. Я розумію, що музика – це моє життя, але я хочу змін в державі. Я не хочу нікого обманювати, тому і залишила музику. Співати веселих пісень, а потім вирішувати долі людей я не можу “.

Ви переходите з шоу-бізнесу в політику. Тут копаються в білизні, прискіпливо ставляться до дій і заяв. Вас будуть критикувати і будуть ненавидіти. Ви готові до цього?

“Я вже третій день це відчуваю на собі. Особливо це не дуже приємно чути від друзів. Але, напевно, так треба. Я хочу подивитися, що вони будуть говорити після перших моїх кроків. Мене вже труїли раніше, коли було « Євробачення », коли мене дискваліфікували. І що про мене говорили в Росії, коли я почала їздити на фронт. Тому я готова “, – уклала співачка.

Джерело

Все буде Україна