«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Пророцтво Новодворської жителям "ДНР" починає збуватися - унікальні кадри (ВІДЕО)

Радянський дисидент і російська опозиціонер Валерія Новодворська зробила сумний прогноз для всіх жителів Донбасу, і пророцтво починає збуватися. Про це вона розповідала під час одного з її прямих включень.

Раніше повідомлялося, що ватажки "Л / ДНР" приготували ряд пропозицій для президента Росії Володимира Путіна, які спробують озвучити під час приїзду в анексувати Крим.

Звернення Валерії Новодворської до "ополченцям" Донбасу було записано в 2014 році. За її словами, всі учасники протесту на Донбасі увійдуть в світову історію як терористи, що захопили українську землю.

Вона повідомила, що бойовики на Донбасі помирають дарма і просто так, а також земля повністю не потрібна ні Путіну, ні Кремлю.

Також Новодворська підкреслила, що українські військові вмирають на Донбасі за те, щоб звільнити свою країну від російського впливу, від приналежності до РФ, вони "хочуть перестати бути сировинним придатком для сусідньої країни, яка з якоїсь причини взяла шефство над Україною і найближчими країнами ".

Політик подчернени, що Донбас - це лише маріонетка в руках Путіна, через який Кремль буде гнати зброю своїм військовим, а ті зроблять все, щоб в Україні було важке життя.

Все буде Україна