«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Просто в студії! Мосейчук заткнула Шуфрича – що ви несете! Скандальний нардеп побілів – Українці аплодують!

Ведуча програми «Право на владу» висміяла паралелі Шуфрича між НАТО та Ливонським орденом.

В ефірі програми «Право на владу» нардеп від «Опозиційної платформи – За життя» Нестор Шуфрич аргументував свою думку про те, що Україні не треба вступати в НАТО давніми війнами. Мовляв, колишні вороги України нині в Альянсі. Зайшов так далеко, що згадав українських полонянок, яких захоплювали та вивозили в Османську імперію. Про російську агресію згадувати не став.

«НЕСТОРЕ ІВАНОВИЧУ, РУССКИЕ НАРОДНЫЕ СКАЗКИ ПРИПИНІТЬ ЧИТАТИ»!, – НЕ СТРИМАЛАСЯ І ПРОСТО РОЗСМІЯЛАСЯ В ОБЛИЧЧЯ ШУФРИЧУ ТЕЛЕВЕДУЧА.

“Дрімучість яка, ви що! Вас же готують перед кожним ефіром, Що ж ви несете?” – продовжила Наталія Мосейчук.

Шуфрич перебиваючи телеведучу став заявляти, що у нього немає проблем з НАТО ні з ким, він може бути громадянином Словаччини чи ще якоїсь країни.

Після цих слів Наталія Мосейчук розлютившись, перебила нардепа і гнівно заявила:

“ТАК, СТОП ВСЕ. А ТЕПЕР ДИВИМОСЯ. ЗНАЧИТЬ ШУФРИЧ МОЖЕ БУТИ ГРОМАДЯНИНОМ ВСІХ НАТІВСЬКИХ КРАЇН….

Шуфрич знову перебив Мосейчук і сказав, що він точно знає, що Україну в НАТО ніхто не чекає.

Телеведуча парирувала слова нардепа і запитала його, так чому він тут сидить?

І це не усі перли Шуфрича під час програми. Так нардеп розповів, як у 2014 році під час російського вторгнення зустрічався в Криму зі скандальним російським політиком Володимиром Жириновським і займався його евакуацією з півострова.

«28 ЛЮТОГО ТОЧНО З МАНДАТОМ ОЛЕКСАНДРА ТУРЧИНОВА Я ПРИЛЕТІВ В ОДИН ДЕНЬ З ПЕТРОМ ПОРОШЕНКОМ В СІМФЕРОПОЛЬ. РІЗНИМИ ЛІТАКАМИ, АЛЕ В ОДИН ДЕНЬ. АЛЕ МЕНЕ ЗУСТРІЛИ ПОВАЖНО, А ПОРОШЕНКА ОБІЛЛЯЛИ ВСІМ ЧИМ МОЖНА НА ПЛОЩІ ПЕРЕД ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ КРИМУ, ТОМУ ЩО ЙОГО ТАМ СПРИЙНЯЛИ ЯК ЗРАДНИКА», — СТВЕРДЖУЄ ШУФРИЧ.

Він розповів, що дійсно зустрічався з колаборантом Володимиром Костянтиновим, який в березні 2014 звинувачений генпрокуратурою у державній зраді.

«МИ БАГАТО ПРО ЩО ДОМОВИЛИСЯ, АЛЕ, НА ЖАЛЬ, НА НАСТУПНИЙ ДЕНЬ ЧЕРЕЗ РОЗБАЛАНСУВАННЯ І ДЕЗОРГАНІЗАЦІЇ РІЗНИХ ГІЛОК ВЛАДИ В УКРАЇНІ, ЯКІ НЕ ВСТИГЛИ СФОРМУВАТИСЬ, БУЛО ПОРУШЕНО КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ПРОТИ КОСТЯНТИНОВА І АКСЬОНОВА І ПІШЛО-ПОЇХАЛО», — ЗАЗНАЧИВ ШУФРИЧ.

Також політик підтвердив, що бачився тоді й з лідером Ліберально-демократичної партії Росії .

«Я ДІЙСНО ЗУСТРІВСЯ З ЖИРИНОВСЬКИМ. І КОЛИ ПОБАЧИВ, ЩО ЙОГО ШТУЧНО НЕ ВИПУСКАЮТЬ ІЗ СІМФЕРОПОЛЯ, Я ЗВЕРНУВСЯ ДО ПАШИНСЬКОГО З ПРОХАННЯМ ВІДПРАВИТИ ЙОГО ДОДОМУ. ТОМУ ЩО ДО 11 РАНКУ ЗАКРИЛИ ПОВІТРЯНИЙ ПРОСТІР, ДОЗВОЛИЛИ ПРИЛЕТІТИ ТІЛЬКИ ПОРОШЕНКУ І МЕНІ. УКРАЇНА, ДО РЕЧІ, ЗАКРИЛА ПОВІТРЯНИЙ ПРОСТІР. ВОНИ ЗНАЛИ, ЩО Я ПРИЛЕТІВ ВІД КЕРІВНИКА УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ І ТОДІ ВИРІШИЛИ, ЩО ЖИРИНОВСЬКОМУ КРАЩЕ ЛЕТІТИ ДОДОМУ. ТАМ І БЕЗ НЬОГО ВСЬОГО ВИСТАЧАЛО», — ПІДСУМУВАВ ПОЛІТИК.

Все буде Україна