«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ранок для кремля розпочався з сенсаційної новини. Близько 30 тис росіян повстали проти режиму Путіна

Хвиля протестних акцій прокотилася в Архангельській області. У столиці регіону мітингували тисячі громадян, люди виходили на площі і в інших містах краю.

У неділю, 2 грудня, на півночі Росії, в Примор’ї, пройшли масштабні протестні мітінгіпо “сміттєвого питання”: мешканці обурені перспективою стати регіоном, де перероблятимуть відходи з Москви і підмосковного регіону, повідомляє “Діалог.UA”.

За даними ” Радіо Свобода “, акції погодили з владою, як це передбачено російським законодавством, проте ті дозволили мітингувати подалі від “начальницьких очей” – на околицях міст. Наймасовіший мітинг в Архангельську відбувся біля міського кладовища, а мітинг в Северодвінську – фактично на березі озера.

За даними активістів, по всій області протестувало не менше 30 тисяч осіб. Вони вийшли з вимогою про відставку губернатора- “єдинороса” Ігоря Орлова, який підписав розпорядження про прийом відходів зі столиці і сміттєвого полігону в районі залізничної станції Шіес.

Телеграм-канал “переслали з Булатова” опублікував враження мешканки Архангельська про що відбулася акції. Вона пише:

” Я була на мітингах і не на одному, але такого єднання я давно не спостерігала … Коли виступали екологи, громадські працівники і прості люди, у мене серце йшло в п’яти і дихання завмирало. Це було настільки чесно і на такому надриві. Я можу сказати однозначно, ці люди не зупиняться, вони проб’ють всі стіни, і якщо влада їх не почує, то вони винесуть її “.

Джерело

Все буде Україна