«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Рецепт неймовірно ніжної котлети з сирною начинкою!

Таку м'ясну страву можна приготувати в будь-який день тижня.

 

М'ясні котлети люблять у багатьох сім'ях, але іноді вони можуть набриднути. Однак якщо їх приготувати за цікавим рецептом, ця м'ясна страва знову стане кулінарним фаворитом. У матеріалі ви знайдете рецепт котлет з сирною начинкою. У начинці таких котлет є не тільки сир, але ще і яйця з зеленню, тому результат вийде неймовірно смачним. Таку м'ясну страву можна приготувати в будь-який день тижня, інформує Ukr.Media.

Що нам знадобиться:

500 г фаршу яловичини або свинини
2 зубчики часнику
1 маленька ріпчаста цибуля
¼ батона
1 яйце
сіль
перець
Для начинки:

150 г сиру
2 варених яйця
зелень (петрушка/кріп)
2 ст. ложки вершкового масла
Приготування:

Вимочити хліб у воді, змішати його з фаршем. Подрібнити цибулю, зубчики часнику і додати в м'ясо разом з одним яйцем, потім посолити і поперчити фарш. Окремо в посудині змішати тертий сир, 2 тертих на дрібну тертку варених яйця і зелень. Потім додати 2 столові ложки теплого вершкового масла і ще раз перемішати.

Формуємо котлети. Столовою ложкою набрати порцію фаршу, зробити в середині поглиблення і акуратно покласти туди трохи сирної начинки. Після цього сформувати котлету. Покласти котлети на сковороду з розігрітою рослинною олією і смажити з двох сторін на слабкому вогні до коричнево-золотистої скоринки.

Котлети виходять ще смачнішими, якщо їх посипати панірувальними сухарями, а потім вже відправити на сковороду.

Все буде Україна