«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Ризикніть! Вас чекає дуже неприємний сюрприз": ізраїльський офіцер відповів Москві на заклики бомбити його країну

Після скандальних заяв офіційних осіб, пропагандистів і “експертів” Росії на адресу Ізраїлю до редакції “Діалог.UA” прийшла відповідь одного з наших закордонних читачів – майора запасу спецпідрозділу Сайерет Маткаль Генерального штабу ЦАХАЛ.

“Шалом!

Уважно спостерігав за реакцією росіян на трагічну катастрофу Іл-20, і мене дуже обурила така різка і безпідставна багнюка на адресу Ізраїлю, абсолютно надумані звинувачення в тому, що ми нібито винні, що союзники Росії з російської зброї збили російський військовий літак. Мені, звичайно ж, шкода загиблих за такої фатальній помилці військових, але до чого тут мій народ і моя армія? Звідки у росіян таке небажання визнати власні помилки і така ненависть до євреїв? Що ми їм поганого зробили?

До мого переїзду в Ізраїль, коли я ще жив в СРСР, часто доводилося чути віршик: “Якщо в крані немає води, воду випили ж … ди”. Продовження повторювати не стану, бо воно непристойне і абсолютно образливе для мого народу. Так ось днями у росіян теж таке вийшло: вони з союзниками один одного “недозрозуміли”, дров наламали, а винні, як завжди, ж..ди, так виходить?

У мене претензії не конкретно до російського народу, тим більше, що в мені поряд з єврейською тече і російська, і українська кров. Але я є офіцером запасу армії держави, яка практично з дня його заснування бореться за свою незалежність з сусідами-недоброзичливцями. І, на жаль, за часів СРСР комуністична влада в Кремлі багатьох з наших ворогів підтримувала. В кінці 80-х – початку 2000-х років між нашими країнами спостерігалося потепління у відносинах, однак в останні роки я бачу, що від нинішньої російської влади і особисто Путіна за кілометр тхне антисемітизмом. Обережніше з цим, дорогі мої, свого часу Гітлер теж балувався в ці ігри, і що з ним стало?

Зрозуміло, що Путін не настільки сміливий, щоб особисто висловити в очі нам, як він ненавидить мій народ. В очі він нашим лідерам посміхається і вдає з себе такого собі миротворця. Зате вперед себе він виставляє різних своїх шабесів, які вже відкрито загрожують єврейському народу розправою. Таким є Глава Чечні Кадиров, який колись обіцяв приїхати в Єрусалим і влаштувати бійню на нашій землі і отримав гідну відповідь. Такими є міністри і депутати Москви, в один голос повторюють, як папуги, то, що їм накаже їх влада, їх так званий “лідер”.

Нещодавно я побачив передачу по російському телебаченню (телеканал “Росія 1”), де присутні горе-експерти, згадуючи ізраїльсько-арабські війни, проявили повне невігластво і незнання історії. Якийсь Микола Платошкін заявив, що ми “напали на Єгипет” і “чекали маневрів” США, щоб спровокувати удар СРСР і арабів по американських кораблях. Товариш, вчи історію: під час тієї війни Америка не була нашим союзником, Ізраїль навіть атакував і пошкодив їх корабель “Ліберті” і завдав вагомий шкоди екіпажу, тому що наші військові порахували, що він діє в інтересах наших ворогів.

Це вже потім, під час Війни на виснаження, коли араби віроломно на нас напали під час нашого великого свята, США стали нашими союзниками. Але підступний удар не допоміг ні Єгипту, ні Йорданії, ні сирійським агресорам, армію яких очолював Хафез Асад, батько нинішнього диктатора Башара. Той хвалився, що зможе “скинути євреїв у море”, але в результаті разом зі своїми військами змушений був тікати. Втекли і інші його союзники з нашої землі. Тому, дорогі російські “експерти”, не треба брехати і покривати злочини старшого і молодшого Асадів, які завжди були агресивні і завжди отримували по заслугах.

Влада Сирії завжди претендували на наші території і хотіли знищити країну Ізраїль. Наша армія завжди відповідає Дамаску на провокаційні дії. І якщо ми перестанемо їм відповідати, вони зовсім знахабніють, прийдуть зі зброєю в наші будинки і опоганять своїми брудними черевиками наше житло. Мені дуже неприємно, що керівництво Росії підтримує і виправдовує терориста Асада, а також його союзників – ліванську “Хезболлу”, іранських бойовиків і палестинський “Хамас”. Як то кажуть, з ким поведешся …

На тій же мерзенної передачі ще один “спеціаліст” закликав “покарати” Ізраїль і сказав, що Росія повинна нанести удар по Ізраїлю і “знести пару аеродромів”. Як би це не було негласною позицією керівництва Кремля і особисто Путіна. Адже ми знаємо, як влада Росії зараз контролює інформаційний простір: якщо б щось не вписувалося в ідеологію правлячого режиму, цей ненависник єврейського народу просто не потрапив би на ТБ. Або його швидко винесли б самі ведучі, що ми регулярно спостерігаємо на інших російських каналах. За допомогою таких ось “шісток” Москва і показує своє справжнє ставлення до ізраїльтян. Хочете бомбити нашу країну? Ризикніть! Даю вам гарантію, що ваші ракети не встигнуть пролетіти і половини свого шляху.

Якщо ви вважаєте, що настільки виросли технологічно, що можете проти нас воювати, ми вас розчаруємо. Чи не наші фахівці втікають з Ізраїлю і їдуть до вас. Це ваші колишні громадяни тікають від свавілля ваших правлячих режимів і приїжджають на Землю Обітовану. І розробляють у нас нову техніку, яка використовується як в цивільному житті, так і для оборони країни. Ви сильно деградували в останні роки з вашої ненавистю до євреїв і інших народів. Поки ви там посміхаєтесь і хвалитесь, погрожуєте війною, наші фахівці працюють і створюють вдосконалену техніку. Армія оборони Ізраїлю – одна з найбільш боєздатних у світі. І вже повірте, хлопці, у Ізраїлю вистачить сил (і, головне – розуму) не допустити проникнення ворога на нашу землю.

У нас є розробки, здатні направити ракети з точністю до кімнати в багатоповерховому будинку, з точністю до квадратного метра, до ілюмінатора на вашому літаку. І якщо ви спробуєте нас атакувати, вас чекає дуже неприємний сюрприз.

Не повторюйте помилок свого союзника Асада, який регулярно отримує “на горіхи”. І замість того, щоб висувати неправдиві звинувачення Ізраїлю, уйміте краще вашого сирійського союзника, оскільки це його горе-вояки збили російський літак, а не наша армія “.

Даніель Г., рав-серен (майор) запасу підрозділу спеціального призначення Генерального штабу Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) Сайерет Маткаль.

Джерело

Все буде Україна